Προσέχω τα παιδιά σαν τα μάτια μου

Εξειδικευμένη Φροντίδα για παιδιά.

Ειδικευόμαστε στη παιδική οφθαλμολογία και μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά σας θα λάβουν τη καλύτερη δυνατή φροντίδα.  Κατανοούμε τις μοναδικές ανάγκες των νεαρών ασθενών και φροντίζουμε το παιδί σας αισθάνεται άνετα καθ΄ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του σε μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Πιστεύουμε στη σημασία της έγκαιρης ανίχνευσης και παρέμβασης για τις παιδιατρικές οφθαλμικές παθήσεις. Οι τακτικές οφθαλμολογικές εξετάσεις βοηθούν στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, διασφαλίζοντας ότι η οπτική ανάπτυξη του παιδιού σας παραμένει σε καλό δρόμο.

Έχουμε την εμπειρία να διαγνώσουμε και να θεραπεύσουμε ένα ευρύ φάσμα παιδιατρικών οφθαλμικών παθήσεων, όπως τεμπέλης οφθαλμός, στραβισμός και διαθλαστικών σφαλμάτων.  Χρησιμοποιούμε τις πιο πρόσφατες τεχνικές και προηγμένες τεχνολογίες για να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την όραση του παιδιού σας.

Πιστεύουμε στη συνεργασία με εσάς, τους γονείς, για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη υγεία των ματιών των παιδιών  σας. Αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Μαζί, μπορούμε να λάβουμε τις σωστές αποφάσεις και να εξασφαλίσουμε την καλύτερη φροντίδα για τα παιδιά σας.